Шестеренчатий насос для шоколаду Kupar KCP 2 1/2 дюйма, 30 м3/год
Бренд:
KUPARХарактеристики
Діаметр вихідного патрубка:
2 1/2”
Виробник:
KUPAR
Матеріал корпусу:
чавун
Витрата, л/об:
0,583
Частота обертання, об/хв:
1 000
Робоча температура:
20°C +200°C
Габарити, мм:
396x257x244
Дивитись все
Документація
Категорії
Вибране
Порівняння
Товари з цієї категорії
З цим товаром також купують
Обмін чи поверненняПовернемо або обміняємо на інший товар
Швидка доставкаОперативно підберемо і відправимо
Гарантія та якістьГарантоване повернення товару протягом 10 днів
On-line оплата на сайтіОплата провадиться банківськими картками
Характеристики Шестеренчатий насос для шоколаду Kupar KCP 2 1/2 дюйма, 30 м3/год
Діаметр вихідного патрубка | 2 1/2” |
Виробник | KUPAR |
Матеріал корпусу | чавун |
Витрата, л/об | 0,583 |
Частота обертання, об/хв | 1 000 |
Робоча температура | 20°C +200°C |
Габарити, мм | 396x257x244 |
Діапазон тиску, бар | 1-14 |
Максимальна в'язкість, сПз | 25 000 |
Потужність, кВт | 11 |
Продуктивність, м.куб / год | 30 |
Продуктивність (max), м.куб / год | 30 |
Тип зачеплення шестерні | зовнішнє |
Діaметр вхідного патрубка | 2 1/2” |
Матеріал | чавун |
Серія насоса | KCP |
Країна походження | Туреччина |
Тип насосу | шестеренчастий |
Тип установки | горизонтальний |
Вага, кг | 54,5 |
Опис Шестеренчатий насос для шоколаду Kupar KCP 2 1/2 дюйма, 30 м3/год
Найважливіший критерій при виборі типу шестеренчатих насосів є в'язкість продукту.
Основні критерії при підборі шестеренчастого насоса:
- тип насоса: основний принцип полягає в тому, що зовнішнє зачеплення шестерень використовується для рідин відносно низької в'язкості, а внутрішнє для рідин високої в'язкості.
- розмір патрубків: розмір патрубків і приєднуваних трубопроводів також пов'язані з в'язкістю продукту. При виборі типу насоса та проектування системи трубопроводів, слід точно розрахувати діаметри трубопроводів аби досягнути оптимальної швидкості потоку для рідини заданої в'язкості.
В даному випадку дійсна пряма залежність - для рідин більшої в’язкості слід використовувати труби більшого діаметра.
- швидкість обертання насоса: максимальна швидкість для шестеренчастих насосів становить 1500 об/хв. Вона зменшується відповідно до збільшення в'язкості. Високі швидкості слід вибирати для низької в'язкості, низькі швидкості для високої в'язкості.
Пряме зчеплення з електродвигуном використовується на 1000 і 1500 об/хв. Для 500 об/хв. і нижче - зчеплення з електродвигуном здійснюється через редуктор або клинопасову передачу.
- робочі допуски: робочі зазори встановлюються під час виготовлення насоса, деякі зазори регулюється під час збирання насоса, відповідно до діапазонів в'язкості.
Для перекачування певного виду рідини, слід використовувати насос з відповідними робочими зазорами, інакше насос може працювати з меншим тиском, або повністю зупинитися.
Документація Шестеренчатий насос для шоколаду Kupar KCP 2 1/2 дюйма, 30 м3/год
Скачати інструкцію, каталог для Шестеренчатий насос для шоколаду Kupar KCP 2 1/2 дюйма, 30 м3/год
Шестеренчатий насос для шоколаду Kupar KCP 2 1/2 дюйма, 30 м3/год відгуків
Допомога у підборі
+38 067 360-71-01
Підбір механічних ущільнень
+38 095 656-37-57
Підбір насосів
Якщо у вас виникли питання при оформленні замовлення, або потрібна допомога у підборі товару, зверніться за вказаними контактами.